am primit si in dar,
asa ca a trebuit sa fac ceva cu ele ,
rezultand o multime de bunatati pentru camara.
Am facut un recesamant a tot ce am borcanit din iunie si pana in noiembrie 2011.
Incep cu dulcegariile,am facut tot felul de experimente ,
una mai grozava ca alta,
unele deja le-am papat ,a fost grozav.
Am inceput cu:
-dulceata de nuci verzi 10 borcane x315gr
-compot de caise si corcoduse rosii 14 bor.x 800gr
-gem de caise 50 bor.x 315 gr ,6 bor.x 800gr-nectar caise 8 bor.x 370gr
-dulceata din coji de pepene rosu 10 bor.x340 gr
-dulceata din coji de pepene si gogonele 5 bor.x340gr
-dulceata din coji de pepene cu miez ,ghimbir si menta 9 borc.x 370gr
-gem de gogonele cu ghimbir 18 borc.x370gr
-gem de gogonele si ardei iute 10 borc.x340gr
-dulceata struguri fara samburi,mere,ghimbir si menta 4 borc.x340gr
-gem de corcoduse rosii 15 borc.x340 gr
-dulceata aronia 21 borc.x340gr
-dulceata aronia,zmeura 40 borc.x340gr
-dulceata zmeura 3 borc.x340gr
-gem smochine 5 borc.x370gr
-gem piersici 19 borc.x370gr
-gem piersici in vin rosu 9 borc.x370gr
-gem gutui 33 borc.x370gr
-sirop de menta 4 st.x500ml
Am mai avut pe lista cateva, dar cam obosisem asa ca le-am lasat pentru la anu.
Incepe chiar de astazi sa faci mici schimbari in stilul de viata!
Mihaela
Mihaela, m-ai impresionat. Nu stiu pe nimeni care sa faca conserve atat de variate si in cantitati atat de mari. Felicitari! Daca vreau vreodata o reteta acum stiu la cine sa apelez.
RăspundețiȘtergereMultumesc,pentru aprecieri!
ȘtergereAvand materie prima gratis trebuia sa fac ceva ,asa ca m-am inspirat de pe net si am incropit variantele mele.Eu le fac ochiometric,dupa gust,nu cantitati fixe.
Mai in detaliu le vezi in album foto :
http://rami86.sunphoto.ro/Diverse_borcaneli
Oricand vrei iti spun cum este o reteta.
Numai bine!