Am cautat inspiratie pe net, asa au iesit tot felul de combinatii,una mai buna ca alta.
Primii au fost castravetii,am facut reteta bulgareasca si in saramura ,
-castraveti bulgaresti 42 borc.x800gr
-castraveti si dovlecei in saramura 2 borcx3l si 4 x 1l
-fasole verde fideluta 28 borc.x800gr ,24 borc.x 370gr
-fasole verde fideluta la congelator 6pungix800gr
-fasole verde la metru cu ardei tocat 8pungix1kg
-dovlecei si sfecla rosie crude sterilizate 14 borc.x800ml
tocate in blender si sterilizate 9x750ml,7x 1l
-rosii,ardei,patrunjel,busuioc mixate la blender si sterilizate
20 borc.x800ml
-rosii cu ardei tocat+verdeata sterilizate 15 st.x750ml,46 borc.x800ml
-rosii cherry+rosii mixate+verdeata sterilizate 6 borc.x800ml
-rosii cherry cu busuioc si usturoi sterilizate 12 borc.x800ml
-sos de legume(rosii,dovlecel,morcov,
30 borc.x370ml,6 borc.x800ml
-sos de legume cu mustar 3 st.x946ml,12 st.x500ml
-sos de rosii+ardei 6 st.x946 ml
-bulion de ardei 114 st.x500ml
-bulion de ardei iuti 49 st.x500ml
-ardei iuti in otet 38 st.x500ml
-ardei iuti tocati in otet 9 st.x500ml
-ardei iuti cu ceapa in otet 8 st.x500ml
-gogosari marinati in otet 19 borc.x1l
-gogosari marinati cu conopida si struguri in otet 8 borc.x1l
-gogosari marinati cu struguri in otet 2 borc.x1l
-salata legume in otet cu sos de mustar 6 borc.x700gr,2 borc.x400gr
-ciolomada 1borc.x2l,3borc.x1,5l,5borc.
-rosii cherry in saramura 1 borc.x3l,3 borc.x1l
-pastai(fasole verde)cu ardei iuti in saramura 4 borc.x1l
-pastai cu ardei iuti in otet 2 borcx1l
-suc de corcoduse pentru acrit 4st.x946ml,2st.x250ml
-otet de mere 6 l
-vinete coapte+dovlecel crud ras+patrunjel la congelator 35pungix700gr
-ardei tocat la congelator 4 pungix1kg
-vinete felii pentru mancare la congelator 4 pungix1kg
-vinete +ardei kapia marinate in otet 6borc.x1l
Cam astea am reusit sa fac in 2011,ar mai fi fost cateva pe care am vrut sa le fac dar....
Incepe chiar de astazi sa faci mici schimbari in stilul de viata!
Mihaela
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Multumesc de vizita,impresiile sunt binevenite!